21 Şubat 2012 Salı

Leyla ile Mecnun

Mecnun, bir kabile reisinin dualar ve adaklarla dünyaya gelmiş olan Kays adlı oğludur. Okulda bir başka kabile reisinin kızı olan Leyla ile tanışır. Bu iki genç birbirlerine aşık olurlar. Okulda başlayıp gittikçe alevlenen bu macerayı ...yok yok bunu anlatmayacağım:)
İzlemeyen kalmamıştır diye umduğum gözde dizimden bahsedeceğim. İzlerken resmen kahkaha attığım birbirinden komik sahnelerin, saçma sapan diyalogların harika bir sentezde buluştuğu dizinin yazarının gerçekten aklını seveyim ben. Kendisi Burak Aksak olur:) Nasıl bir kafa yapısıdır, ne yer ne içer de bu diyalogları ortaya çıkarır anlamış değilim. Ama gerçekten helal olsun takdir ediyorum kendisini. Oyuncuların büyük payı var tabi ki bunu es geçemem, her biri birbirinden yetenekli.
Başrol oyuncusu Mecnun, Erdal bakkal, İsmail abi, Yavuz, Dede her biri birbirinden muhteşem.
Leyla ile Arda'nın diziden ayrılması beni tedirgin etmişti ama yeni kadro da hiç fena değil, özellikle Sedef nam-ı değer Leyla:) bence çok başarılı bir oyun sergiliyor.
Dün yayınlanan bir bölümde öyle bir sahne vardı ki beni benden aldı, sosyal medyada da fazlaca yayıldı zaten "sanane" sahnesi, çok moda oldu eski parçaların günümüz dizilerine yorumlanması. Bunu "Leyla ile Mecnun" çok başarılı yürütüyor. Sizde izleyin bakalım:)


Sadede gelelim bunu neden yazdım, bu yoğun iş temposundan, trafik çilesinden bir nebze kurtulmak istiyorsanız alın elinize abur cuburunuzu Pazartesi günleri geçin tv karşısına her şeyi bir kenara bırakıp bu eğlenceli diziyi izleyin:) Geri dönüşlerini olumlu aldığım çok arkadaşımız oldu, memnun kalacağınıza garanti verebilir miyim ki acaba. Aman dikkat izledikçe konuşmalarınızda yüklemin öznenin yer değiştirdiğini göreceksiniz:) Panik yapmayın sizde Leyla ile Mecnun kolik oldunuz:)

İyi seyirler olsun mu ki acaba...


Hiç yorum yok: