11 Mart 2012 Pazar

Kadınlar Meyhanesi

Eğitim teoriyle mi uygulamayla mı olur? Bence uygulama ağır basıyor:) Her şey akılda daha fazla kalıyor emin olabilirsiniz. Bunu en kısa zamanda şahane bir organizasyonla yaşadım. Ne mi? Peymane de  kadınlar meyhanesi konseptli müthiş gecesi düzenledi. Bloggerlar, gazeteciler ve iş kadınlarının katılımıyla meyhane keyfini günümüze taşıdık:)
Resim, Fundalina'dan alıntıdır.


Gecenin öne çıkan en belirgin vurgusu tabi ki de Rakı:) Kadının eline ne kadar çok yakışıyor değil mi:)
Sosyal medyaya özel paylaşımlarımızı ilettik, öncelikle Twitter üzerinden  bu geceye özel #sizcerakiicenkadın kimdir sorusuna şahane cevaplar verdik, ayrıca Forsquare den  Peymane de olduğumuzu belirttik.
Eee mekanda kadın gücü ağır basınca twitter da sesimizi duyurmak çok da zor olmadı:) Gelelim eğlenceye, fasıl, mezeler, rakı derken oryantel Didem'in dans gösterisi ile geceye devam ettik.

En keyifli an da bloggerlarımızın sahneye çıktığı an oldu. Didem'in yanındayken göbek atmak biraz zor oluyor ama maşallah bayanlar hiç de altta kalmadı hepsi şahane oynadı:)
Sonuç olarak kadınların bir araya geldiğinde sadece dedikodu yapmadığını görmüş olduk. yeni rakı ile sınır tanımadı. Bu muhteşem gecede olmamı sağlayan Gabriela Olaru hocama çok teşekkür ederim, devamını da beklerim o ayrı:)
Sevgiler Özlem

2 yorum:

erel1 dedi ki...

sevgili özlem tebrikler, önce sevdin sonra etrafınada sevdirdin bu işi, ara vermeden ve atalete düşmeden lütfen devam et, metin akışı kullanılan dil, mizahi betimlemeler yazılanı gözönüne getirmeye yeterli olmakta ki daha da iyi olacağı aşikar...
sevgiler
ilker

Özlem Altıkulaç dedi ki...

Teşekkür ederim Hocam:) Fikirleriniz benim için önemli.